European Satyananda Yoga Gathering

Evropski Satjananda joga susret

Od 28. do 31. maja 2020. – Vrdnik, Srbija

Evropski Satjananda joga susret je jedinstven događaj od posebnog značaja, koji će okupiti sve aspirante, učenike joge, sanjasine, joga učitelje i praktikante Satjananda – Biharske joga tradicije iz cele Evrope. Biće održan u prelepom prirodnom okruženju Fruške gore. Srećni smo što je baš Srbija odabrana da bude domaćin ovakvog skupa.

Srdačno vas pozivamo da učestvujete na Evropskom Satjananda joga susretu, i obnovite i učvrstite svoju vezu sa tradicijom.

Četvorodnevni program sastoji se od satsanga, predavanja, časova i radionica, koje će voditi najiskusniji joga učitelji iz Evropske Satjananda Joga Akademije i cele Evrope. Ovo je jedinstvena prilika za sve joga praktikante da prodube svoje iskustvo. Zvaničan jezik događaja je engleski.

Evropski Satjananda joga susret

Evropski Satjananda joga susret

Evropski Satjananda joga susret

Cena:

Učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Rumunije, Albanije:
  • rano prijavljivanje (do 31.1.2020.) 350 eur
  • standardna prijava (do 10.4.2020.) 400 eur
Ostali učesnici:
  • rano prijavljivanje (do 31.1.2020.) 430 eur
  • standardna prijava (do 10.4.2020.) 480 eur

Prijavljivanje:

Da biste se prijavili za Evropski Satjananda joga susret, potrebno je popuniti online formular. Imajte na umu da će registracija biti potpuna tek kada se naknada za program uplati u celosti. Nakon što popunite formular za registraciju, u roku od 3 do 5 dana dobićete pismo potvrde sa instrukcijama za plaćanje.

Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte: esyg2020@gmail.com

Evropski Satjananda joga susret

Evropski Satjananda joga susret

Lokacija

Banja Vrdnik nalazi se u centru Vojvodine, u podnožju Fruške Gore, na 210 m nadmorske visine, 74 km od Beograda i 24 km od Novog Sada. Vrdnik je poznat po svojim toplim izvorima mineralne vode, čistom vazduhu i prelepoj prirodi. Ova oaza mira i tišine locirana je blizu manastira Ravanica i Vrdničke Kule, nalazišta iz perioda Rimskog carstva.

 

* Najljubaznije vas molimo da informaciju o ovom događaju ne delite na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter…).